21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Geline yılbaşı bileti takma yarışı

Milli Piyango'nun 20 trilyon lira olan ikramiyesi hayalleri süslerken, yılbaşı çekiliş biletleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Antalya'da bir düğün salonu yetkilisi düğünleri olan Murat ve Melahat Yıldız çiftinin düğünü sırasında takı olarak 6 adet çeyrek bilet taktı.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 20 trilyon olarak belirlenirken, büyük ilgi gören piyango bileti Antalya'da yeni evlenen bir çifte takı töreni sırasında takıldı. Sarıyer Düğün Salonu'nda dünya evine giren Ziraat Mühendisi Murat Yıldız ile eşi sigortacı Melahat Yıldız çiftine düğün salonu görevlisi Ramazan Bulut tarafından takı olarak 6 adet çeyrek Milli Piyango bileti takıldı.

Neye uğradıklarını şaşıran genç çift, milli piyango biletlerinin takılmasının ardından pistte bir süre oynadı. Takı olarak Milli Piyango bileti aldıkları için şaşırdıklarını belirten Yıldız çifti, "Büyük ikramiye bu sene oldukça fazla. Bize büyük ikramiye çıkarsa ihtiyaçlarımızı karşılar, araba ve ev alırız. Özellikle muhtaç kişilere yardımda bulunuruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 11:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?