21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Güzellerin Antalya turu

Dünya'nın en büyük turizm güzellik yarışmasının finalistleri Antalya'nın Demre İlçesi'nde bulunan Noel Baba Kilisesi'ni gezdi.

Antalya'da güzeller 16 Aralık 2005 tarihinde düzenlenecek olan ve dünyanın en büyük turizm güzellik yarışması olan 'Miss Tourism World'a hazırlanıyor. Yarışma için Antalya IC Santai Belek Otel'de kampa giren güzeller, bugünkü programlarında Antalya'nın Demra İlçesi'nde bulunan Noel Baba Kilisesi'ni ziyaret etti.

Antalya'dan otobüsle yola çıkan güzeller Demre'ye gidene kadar otobüste çalan şarkılarla dans edip kendilerinden geçti. Güzellerin bulunduğu otobüs Demre'ye geldiğinde Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu tarafından karşılandı. Demre'nin girişinde bulunan Noel Baba heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çekilen güzeller, daha sonra Noel Baba'nın mezarının bulunduğu Kiliseyi ziyaret ederek bilgi aldı.

Güzeller daha sonra Demre Belediyesini ziyaret etti. Demre Belediyesi'nden Andriake limanına gelen güzeller buradan kalkan tekne ile Kekova Beldesinde bulunan batık şehri gezdi. Simena'yı tekne ile gezen güzeller teknede çalan parçalara da eşlik ettiler ve teknenin üzerinde bikinileriyle pozlar verdiler. Gezi sonrası güzeller, otellerine otobüslerle geri döndü.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 10:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?