21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hakalmaz coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği Ramazan Şenlikleri kapsamında sahne alan Orhan Hakalmaz, muhteşem bir konser verdi. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği coşkulu konseri 8 bin kişi izledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Ramazan Şenliği her akşam düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde Karaalioğlu Parkı'nda sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz, beğenilen türkülerini Antalyalılar için söyledi. Çeşitli yörelere ait türkülerini seslendiren Hakalmaz'a Antalyalılar'ın ilgisi yoğundu. Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konser sırasında park içinde adım atacak yer kalmadı.

Konseri izlemeye gelen vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti. Antalya'da ilk kez böyle bir Ramazan etkinliği düzenlendiğini belirten vatandaşlar, "Daha önce böyle şenlikler görmemiştik. Her akşam farklı bir etkinlik ve gösteri izliyoruz. Eski Ramazanları yaşıyoruz. Geçmişe gidiyoruz. Aradığımız her şeyi kurulan standlarda bulabiliyoruz. Başkan Türel'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 15:40:50
Güncelleme :17 Ekim 2005 Pazartesi 17:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?