21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Halk müziği gecesi

Antalya'da düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçıları Belkıs Akkale ve Mahmut Tuncer, Malatyalılar Gecesi'nde birer konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Kulübü tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Karaalioğlu Parkı içerisinde süren etkinlikler kapsamında düzenlenen Malatyalılar Gecesi'nde Türk Halk Müziği Sanatçısı Belkıs Akkale ve Mahmut Tuncer sahne aldı.

İlk olarak sahneye çıkan Belkıs Akkale, birbirinden güzel türküleri ile Antalyalı hayranlarını coşturdu. Akkale'nin ardından bir konser veren Mahmut Tuncer, Malatyalılar Gecesi'nde Antalyalılar ve Malatyalılarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Türkülerle yerinde duramayan Antalyalılar konsere yoğun ilgi gösterdi. Belkıs Akkale ve Mahmut Tuncer'i soğuk havaya rağmen binlerce kişi izledi. Konser aralarında ise Malatya Folklor Kulübü üyeleri, halkoyunları gösterisi sundu. Kafkas yöresine ait gösteriler sergileyen ekip büyük alkış aldı.

Robot şov ile renklenen Malatyalılar Gecesi'ne, Antalya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, AK Parti Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 14:19:09
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?