22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Hayat kurtarırken canından oldu

Antalya'nın Manavgat İlçesi Bucakşıhlar Köyü sınırlarında bulunan Piriz mevkiinde ailesi ile pikniğe giden Mehmet Azak isimli genç, boğulmakta olan bir kız çocuğunu kurtarmak için girdiği Manavgat Irmağı'nda boğularak hayatını kaybetti. 

Dalgıçlar tarafından gece boyunca yapılan aramalarda bulunamayan Azak'ın cansız bedeni, sabah boğulduğu yerin 15 metre uzağında bulundu. 

Manavgat'ın Bucakşıhlar Köyü Piriz mevkiinde ailesiyle piknik yaparken boğulmakta olan bir çocuğu kurtarmak için Manavgat Irmağı'na giren Manavgat nüfusuna kayıtlı 29 yaşındaki Mehmet Azak, akıntıya kapılarak kayboldu. 

Dün akşam saat 18.00 sularında meydana gelen olay sonrasında özel bir şirkete ait dalgıçlar tarafından aranan Azak'ın cesedi, bugün sabah saat 08.00 sularında aynı bölgede bulundu. Azak'ın cesedi, otopsisi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 19:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER KILINÇ IP: 88.248.3.xxx Tarih : 17.11.2006 11:43:37
sağ sahil sulama birliğinin acilen ve derhal prizi tel ile çevirip picniğe kapatması lazım .sorumlusu onlar. ben eniştemi orada kaybettim.beşkalarının canı yanmasın.şimdiye kadar niceleri öldü. yabancısı olan oranın ölüm tuzağı olduğunu bilmezler. o kızın babasıda bilmeden kızını iple bağlayıp ölüme attı ve canı yanan bizler olduk.