7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hayvanseverler buluştu

Keptur Park, 2007 yaz sezonu etkinlikleri kapsamında 'Evcil Hayvan Günleri' düzenlemeye başladı. International Hospital'ın hasta sahiplerini bir araya getiren Keptur Park, Antalyalı hayvan sahiplerini de yaz sezonu boyunca ağırlamaya devam edecek. 

Başaran Grup kuruluşlarından Keptur Park, yeni vizyonu ve yönetimi ile Antalya'nın sosyal hayatında iddialı bir yere sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Keptur Park geniş bir alana yayılmış olan havuz, açık hava davetleri için kullanılan çim alanı ve restoranı ile eşsiz doğanın keyfini çıkarmak isteyenlerin yeni mekanı olmaya devam ediyor. 

Başaran Grup Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Ferhan Başaran ve Keptur Genel Müdürü Necmi Gür, deneyim ve genç bakışın iş hayatına tüm yansımalarını Keptur Park işletmesinde kullanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

Evcil Hayvan Günlerinin ilki, 100 hayvan sever ve sahibinin katılımı ile gerçekleşti. International Veterinary Hospital'in sahibi Veteriner Hekim Filiz Göktaş, Antalya'nın Keptur Park gibi bir işletmeye ihtiyacı olduğunu ve hayvan sahiplerinin kedi ya da köpekleri ile rahatça getirebilecekleri bir mekan bulamadıklarını belirterek, bu açığın Keptur ile kapandığını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 18:27:19
Güncelleme :21 Mayıs 2007 Pazartesi 18:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?