22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Ilıca'ya modern mesire alanı

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi tarafından yaptırılan Çarıklı mesire alanının Şubat ayında tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

Manavgat bölgesinin en modern mesire alanı olarak dikkat çeken Çarıklı Mesire alanında Masa, Barbekü, Bulaşık yıkama noktalarının yanısıra, spor alanı ve 0-5 yaş grubu çocuklar için oyun ekipmanları bulunuyor.

8 dönümlük alan üzerine yaptırılan mesire alanında vatandaşların her türlü ihtiyacı düşünülüyor. Piknik alanı, masa, barbekü, bulaşık yıkama noktaları ve sıcak su, spor alanı ve aletleri, çocuk oyun alanı ve ekipmanları, kavak ağaçlarının altında oturma grupları ve tuvaletleriyle daha yapım aşamasında olmasına rağmen göz kamaştırıyor.

Şubat ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanan mesire alanından sadece Ilıca belde halkının değil bölge insanının tamamının yararlanabileceğin belirten Ilıca Belediye başkanı Rafet Ünal “Halkımızın özellikle sıcak yaz aylarında aileleriyle beraber daha eğlenceli, daha güvenli ve daha güzel zaman geçirebilmeleri için yapımına başladığımız mesire alanımız uzun zamandır planlarımız arasındaydı. Modern bir mesire alanına bölgemizin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Projelerimizde dikkat ettiğimiz konu dinlenip, eğlenerek hoşça vakit geçirmek için gelen halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmekti. Mesire alanımızda piknik ve ihtiyaç duyulan her şey mevcut, ayrıca spor ve çocuk oyun alanları da ekipmanlarıyla birlikte mevcuttur. İnanıyorum ki ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarından sonra şubat ayında hizmete açılacak mesire alanımız halkımızın güzel vakit geçirebilmek için gelecekleri çok güzel alanlardan biri olacaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 18:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?