21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

İtfaiye zamanında yetişti

Antalya'nın Yükseliş Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunun üst katındaki evde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Dumandan etkilenen biri çocuk 3 kişi, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Evde yakını bulunan bir polis memuru olay yerinde şok geçirerek evde 2 kişinin bulunduğunu söylerken, içeridekilerin çıkartıldığını öğrenince rahat bir nefes aldı. Yangında ev kısmen yandı.

Antalya'nın Yükseliş Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Saat 19.00 sıralarında yaşanan olayda Yükseliş Mahallesi 2123 Sokak üzerindeki Duman Düğün Salonu'nun üst katında bulunan Ali Doğan'a ait Duman Apartmanı'nın 1. katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında ev içerisindeki Perihan Doğan (28), Aleyna Doğan (2) ve Ferihan Kaya mahsur kaldı. Dış kapıyı açıp evden çıkamayan 3 kişinin yardımına itfaiye ekipleri yetişti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ev içerisinde bulunan şahısları merdiven vasıtasıyla aşağıya indirdi.

Olay yerine gelen bir polis memuru, yakınının evinin yandığını görünce şoka girerek itfaiye ekiplerine, içeride biri çocuk 2 kişinin olduğunu ve onların kurtarılması gerektiğini söyledi. İçeridekilerin kurtarıldığını öğrenen polis memuru rahat bir nefes alırken, dumandan etkilenenler, hazır bekleyen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, evin kısmen yandığı belirlendi.

Duman Apartmanı'nın 1. katında meydana gelen yangın sırasında Duman Düğün Salonu'nda düğün töreni olan Zehra Yılmaz, Müzeyka Yalın ve düğüne katılan konuklar arasında kısa süreli panik yaşandı. Düğün salonu içerisinde bulunanlar elektriklerinin gitmesiyle dışarıya çıktı. Yangının kısa sürede söndürülmesinin ardından davetliler tekrar düğün salonuna alındı. Yangınla birlikte dışarıya çıktıklarını ifade eden gelin Zehra Yılmaz, "Bize yukarıda yangın çıktığını ve dışarıya çıkmamız gerektiği söylendi. Misafirlerle birlikte dışarıya çıktık. Yangın söndürüldü ve tekrar düğün salonuna girdik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 11:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?