22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kayl erkekliğe adım attı

Antalya'nın Alanya İlçesi Hayate Hanım İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrensi Alman Kayl Klor, bugün ilk kez sünnetli olarak okula gitti. Kayl'ın sünnet olduğunu duyan arkadaşları, kendisini alkışlarla karşılayarak, "Artık sende erkek oldun" dediler.

Alanya Hayate Hanım İlköğretim Okulu 4. sınıfa geçen Kayl Klor, yaz tatilinde anne ve babasına sünnet olmak istediğini söylemiş ve gerekçe olarak "Arkadaşlarım hep sünnet oldun mu diye soruyor. Ben de onlar gibi olmak istiyorum, farklı olmak istemiyorum. Ayrıca sünnet daha sağlıklı" demişti.

Çocuklarını kıramayan Dedler ve Mayk Klor çifti, Kayl'ı 4 gün önce özel bir hastanede sünnet ettirdi. Dün sünnet düğünü yapılan Kayl, bugün okula başladı. 4-B sınıfı öğrencisi Kayl, sınıfa girdiğinde sünnet olduğu için arkadaşları ve diğer veliler tarafnıdan alkışlarla karşılandı. Sınıf arkadaşları Kayl'ın sünnet olduğuna sevindiklerini söyleyerek, "İyi oldu. Artık o da tam bir erkek" dediler. Sınıf arkadaşları daha sonra Kayl'ın yanına giderek kendisini tebrik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 11:59:12
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 12:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?