21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Kepez'de kursiyerlerin el emekleri sergilendi

Kepez Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen el emeği kurslarının yıl sonu sergisi Kepez Belediyesi Hizmet Binası'nda açıldı. 

Kepez Belediyesi Hizmet Binası'nda, 18 Mayıs Perşembe gününe kadar açık kalacak olan serginin açılışına, Kepez Belediyesi Başkanı Erdal Öner ve eşi Mümine Öner, İl Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Sezai İrtem ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Haydar Aksu ile kursiyerler katıldı. 

Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Öner, katılımcıların ve kursiyer bayanların Anneler Günü'nü kutlayarak, "Belediyecilik sadece yol açmak, imar yapmak, parklar yapmak değildir. Belediyeler aynı zamanda vatandaşların sosyal, kültürel, sanatsal ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalar da yapmalıdır. Bu düşünceler ışığı altında Kepez Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bugün de Kepez Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen kursumuzda eğitim gören kursiyerlerimizin el emeklerini büyük bir takdirle gezeceğiz. Kepez Belediyesi olarak yine Antalya da bir ilk olan AB Projesi destekli Teomanpaşa ve Çamlıbel de Eğitim Merkezi açıyoruz. Yine 22 muhtarevi kapsamında 40'ar kişilik eğitim salonlarımızı en kısa zamanda hayata geçireceğiz.

Takı tasarımı başta olmak üzere hanımlarımızın bu becerilerini ev ekonomisine katkıda bulunmasını düşünerek, 2008 yılında hayata geçecek olan Dokuma Projesi kapsamında 300 tane stant yeri ayırdık. Bu kursumuzun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 17:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?