21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Mikrofonla sürpriz evlenme teklifi

Tatil için bayan arkadaşı Irma Lamik ile birlikte Alanya'ya gelen Klaus Tohl, yüzlerce turistin önünde eline mikrofon alarak sevgilisine evlenme teklif etti. Beklemediği bu sürpriz teklif karşısında sevinç gözyaşlarına boğulan Lamik, erkek arkadaşını öperek "evet" dedi. Yüzlerce turist, yaşlı Alman çifti alkışlayarak tebrik ederken, gelin ve damat için bir de plajda sürpriz nikah töreni düzenlendi.

Antalya'nın Alanya İlçesi Alantur Oteli'ne 67 yaşındaki bayan arkadaşıyla birlikte tatile gelen 65 yaşındaki Klaus Tohl, arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Plajda güneşlenen iki arkadaş, yemek için restorana geçtiklerinde Klaus Tohl, eline mikrofonu alarak yüzlerce kişinin içinde sevgilisine evlenme teklif etti. Teklif karşısında sevinç gözyaşlarına boğulan 67 yaşındaki Irma Lamik, önce ne diyeceğini şaşırdı, ardından arkadaşına sarılarak "evet" dedi. Irma'nın cevabının ardından yüzlerce turist, yaşlı Alman çifti alkışlarla tebrik etti.

Evlenme teklifinin ardından yaşlı Alman çift odalarına çekilerek kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı astı. Çiftin diğer arkadaşları ve otelde bulunan bazı turistler, yaşlı çift için bir de sürpriz nikah töreni hazırlığına başladı. Otelde tatilini geçiren ve ülkesinde çiçekçi olan Hollandalı turist Bridget van Doll ve Tina Nieper, ilk olarak 4 tekerlikli bir el arabasını gelin arabası yapmak için kolları sıvadı. El arabası jelatinle kaplanarak üstü çiçeklerle donatıldı. Diğer turistler ise, otelin animasyon ekibinden elde ettikleri giysileri giydi. Erkek turistler papaz, bayan turistler ise nedime kıyafeti giydi. Plajda ise nikah töreni için yapay bir kilise hazırlandı. Heyet, hep birlikte gelin arabasıyla gelin ve damadı almak için kaldıkları odaya gitti. Heyetin başına gelin ve damadın babaları geçti.

Odadan dışarı çıkan Alman çift, süslenmiş ve gelin arabasına dönüştürülmüş el arabasını görünce çok şaşırdı. Olup bitenleri anlamaya çalışan yaşlı çift, düğün aracına bindirilerek plajda kendileri için hazırlanan yapay kiliseye götürüldü. Otelde bulunan turistler ise geçiş yolu üzerinde gelin ve damada alkışlarla destek oldu. Kilise geleneklerine göre damadı annesi, gelini ise babası yapay kiliseye getirdi.

Kendileri için hazırlanan kilise ve papaz kıyafetli arkadaşlarını gören çift, sevinç gözyaşları döktü. Plajda gerçekleştirilen nikah törenini otelde kalan yüzlerce turist de izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 15:58:43
Güncelleme :19 Eylül 2005 Pazartesi 16:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?