22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Mühürlerken kediyi unuttular

Antalya'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mobilya mağazasını mühürlemek isteyen zabıta, önce kapıyı mühürleyip görevini yerine getirdi. Ardından da mahsur kalan kedi için işyeri sahibini evinden getirip yaptığı mührü kendi elleriyle kırıp kediyi kurtardı.

Antalya'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bir işyerini mühürlemek isteyen zabıta, işyerine ait dört ayrı girişi de mühürledi. Ancak son kapının mühürlenmesi sırasında cam olan kapının hemen arkasındaki kedi dikkat çekti. Kediye rağmen önce görevini yerine getirip kilitli olan kapıyı mühürleyen zabıta ekipleri, ardından kediyi kurtarmak için harekete geçti.

İşyeri sahibi bulunmadığı ve kilitli kapıyı açmaya yetkisi olmadığı için, işyeri sahibine telefonla ulaşan zabıta ekipleri, mağaza sahibini evinden alıp kedinin mahsur kaldığı dükkana getirdi.

Zabıta ekiplerinin bir saat önce kendi elleriyle mühürledikleri kapıdaki mührü kırmasının ardından işyeri sahibi kapıyı anahtarla açıp kedinin dışarı çıkmasını sağladı. Kalabalık gazeteci grubu karşısında önce ne yapacağını şaşıran kedi, kapının dışına çıktıktan sonra kendini yeniden içeri attı. Ancak zabıta ekipleri tarafından yakalanıp yeniden kapının önüne koyulan kedi çareyi oradan uzaklaşmakta buldu. Kedinin kurtarılmasının ardından işyeri yeniden mühürlendi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 15:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?