21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Noel Anneler yakalandı

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yılbaşı gecesi özel müşterilere 100 Euro karşılığında "Noel anne" gönderileceği ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda 7'si Türk, 2'si yabancı uyruklu olmak üzere 9 "Noel anne" yakalandı. Noel anneleri temin ettiği belirlenen 2 zanlı da gözaltına alındı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gürsu Mahallesi 2402 Sokak içerisinde bulunan bir evde yılbaşı gecesi için özel müşterilere servis yapılacak hayat kadınları olduğunu belirledi.

Bunun üzerine müşteri kılığına giren 4 polis, kadın satıcılarından yılbaşı gecesi Noel Anne kıyafetli hayat kadın istedi. Kişi başına 100 Euro pazarlık yapan polis, seri numaralı alınmış paraları hayat kadınları ve satıcılara verdi. Olaydan sonra kimliğini açıklayan polis, toplam 11 zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. İfadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar, doktor raporundan geçirildikten sonra adliye ye sevkedildi.

Hayat kadınları, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye götürülürken, Asayiş Şube Müdürlüğü önünde bekleyen yakınları ile birlikte, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tekme tokat saldırdı.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 17:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf güçlü IP: 85.110.106.xxx Tarih : 26.01.2009 23:37:36

ben o olayın sanıklarındayım basının ve emnıyetın abartılarından dolayı bu olayda suçsuz yer 8 ay yattım 3yıl 9 ay ceza aldım antalyada abartılar bunlar sakın yargısız infaz yapmayın emnıyetede gerceklerı su uzerıne çıkarmayıp kısadan kolayına kaçtılar o operasyonu yapan memurlar kısa sure sonra başka operasyonda fuhuş baronu mustafa kılıçla rüşvet alırken yakalandılar takdır sızlerın