22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Öner'e destek teşekkürü

Antalya Bedensel Engeliler Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi ve kulüp üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Antalya’da bu yıl kurulan "Antalya Bedensel Engeliler Gençlik ve Spor Kulübü" Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Yapsakaloğlu, Antalya Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Soner Yaşak ve kulüp üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i ziyaret etti. Kepez Belediyesi’nin kulübe her zaman destek olduğunu kaydeden Antalya Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Soner Yaşak, "Desteğinizin devamını ve topluma örnek olmanızı diliyoruz" dedi.

Kepez belediye Başkanı Erdal Öner de, 2004 yılında yapılan Engelliler Basketbol Turnuvasına ev sahipliği yaptıktan sonra, Antalya’da ilk kez Engeliler Kültür ve Sanat şenliği düzenlediklerini hatırlattı. Öner "Biz engellilere önem veriyoruz. Bunu her fırsatta ortaya koymayı da görev addediyoruz. Yıllarca yok sayılan bu kitlenin önündeki asıl engelin, biz engelsizler olduğunu düşünüyoruz. Bu şartların değişmesi için de üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Halil Öncü - Kenthaber / Kepez / Antalya
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 16:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?