21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Sevdikleri sonsuzluğa uğurladı

Antalya'da tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı hayatını kaybeden eski AK Parti Antalya İl Başkanı Hamza Taş, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 1.5 yıldır ALS hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 3 çocuk babası Hamza Taş'ın (50) cenazesi, bugün öğle saatlerinde Muratpaşa Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Taş'ın yakınlarının yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, eski AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, AK Parti'li belediye ve meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Taş'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Korkuteli ilçesine bağlı Yaka köyüne gönderildi.

Bu arada, cenaze namazı öncesi isminin Derviş olduğunu söyleyen bir kişi, Başkan Menderes Türel ile görüşmek istedi. Bu talebi yerine getirilmeyen şahıs, hakaretler etmeye başlayınca çevredeki vatandaşlar tarafından yaka paça cami bahçesinin dışına çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 17:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?