21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Sokak ortasında kurşunlandı

Antalya'nın tarihi Kaleiçi Semti'nde meydana gelen olayda, taksi borcunu ödemek istemeyen müşteri taksiciyi vurdu.

aksici kanlar içerisinde yardım beklerken, saldırgan şahıs polis ekiplerinin çalışmasını izlemek için geri dönünce kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde taksicilere yönelik şiddet olaylarına Antalya'da bir yenisi daha eklendi. Tarihi Kaleiçi Semti'nde meydana gelen olayda, taksi borcunu ödemeyen müşteri, tartıştığı taksiciyi vurdu. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında taksiye müşteri olarak binen Ö.T. (32) birkaç yere uğradıktan sonra taksi borcunu ödemek istemedi. Ö.T., tartıştığı taksici Hasan Ay'ı (25) belinden çıkarttığı silahıyla vurarak kaçtı. Elinden ve karnından yaralanarak kanlar içerisinde kalan Ay, çağrılan ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, suç delillerini toplarken, eşkale benzeyen bir şahsın yapılan çalışmaları izlediğini tespit etti.

Şahıs üzerinde yapılan arama sonucu taksiciyi vurduğu iddia edilen silahla birlikte kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 11:05:14
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 11:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?