21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Zehir tacirlerine suçüstü

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Antalya'ya getirdikleri uyuşturucu maddeleri eğlence yerlerinde pazarlamak istedikleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda toplam 8 kilo 685 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, B.G. (35), K.B. (35) ve M.G. (25) ismindeki şahısların, Hatay ve Mersin'den aldıkları uyuşturucu maddeleri Antalya'ya getirdikleri ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, şehir merkezinde düzenledikleri operasyonda şüpheli 3 kişiyi gözaltına aldı.

Şahısların gösterdikleri yerlerden 8 kilo 165 gram kubar esrar, 520 gram toz esrar, 1 adet esrar maddesi tartmakta kullanılan elektronik terazi, 1 adet seri numarası bulunmayan otomatik yivsiz av tüfeği, 3 adet av fişeği, 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Zanlılar, ilk soruşturmalarının ardından adli makamlara sevk edildi.

Yine sokak satıcılarına karşı büyük mücadele başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyon sonunda uyuşturucu hap sattığı tespit edilen S.C. isimli bir kişiyi de gözaltına aldı. Şahsın üzerinden seri numarası alınmış 2 bin 500 YTL ile 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 15:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?