18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İş dünyasından Emniyet'e ziyaret

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yusuf Keyik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Emniyet Müdürü Reşat Altay'ı makamında ziyaret etti. Burdur'un sanayi ve ticaret erbabının temsilcileri ile Müdür Altay, ilin genel güvenliği, emniyetin yatırım ve ekonomik gelişmedeki rolü üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Emniyet Müdürü Reşat Altay, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Solak, Alaaddin Seçilmiş ve Türkan Kayım'ı makamında kabul etti. İş temposunun yoğunluğu ve il dışında olmaları nedeniyle ziyarete gelemediklerini belirten Keyik, “Hoş geldiniz. Hayırlı olsun” dedi. Keyik'e ziyareti için teşekkür eden Emniyet Müdürü Altay, daha önce görev yaptığı yerlerde odaların emniyetin iyi ilişkiler içinde olduğunu bildirerek, “Ticaret ve sanayi odaları, problemlerin çözümüne katkı sağladılar ve daima destek oldular. Aynı durumu burada da görmek beni mutlu ediyor. İnşallah var olan ilişkilerimizi daha iyi duruma getireceğiz. Burdur'un refahı ve geleceği açısından her türlü ihtiyacınızı, isteklerinizi karşılamak adına 24 saat yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

İlin ekonomisiyle ilgili sohbet sırasında Keyik, Burdurlu tüccarların çevre illere dağıldığını ve Denizli'nin tekstili olduğunu hatırlatarak, Burdur'da böyle bir değer olmamasından yakındı. Bursa'da görev yaptığını hatırlatan yaklaşık bir aydır Burdur'da bulunan Emniyet Müdürü Altay, “Bursa'yı Bursa yapan 2 tane otomobil fabrikasıdır. Burdur'da fazla süt üretiliyor aslında. Bunu başak bir yerde bulamayız. Ama Burdur bunu değerlendirebilir” dedi. Burdur'un şansının Antalya'nın sanayisi olmak olduğuna dikkat çeken Burdur TSO Başkanı Keyik, “Burdur'un şöyle bir şansı var. Antalya artık sanayileşme noktasında yok. Orası bir turizm şehridir. Turizmse turizmdir. Yani; sanayileşme ve turizmin aynı anda olması mümkün değildir. Şu anda Burdur'da tarım ve hayvancılık ön planda. Sayın Müdürüm, bizim Burdur sanayisinde öyle güçlü sanayici de yok. Sanayicilerimiz küçük ölçekli, orta ölçeklidir” diyerek sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 13:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?