3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Öğrencilerin ziyareti

Bucak'ın Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'nde öğretim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Arsal Sarı'yı makamında ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Müdür Vekili Turgay Uçan ile öğrencileri makamında kabul eden Başkan Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bucak'ın eğitim ve öğretim alanında oldukça ileri seviyede olduğuna dikkat çeken Sarı, "Gün geçtikçe eğitim ve öğretimin kalitesi yükseliyor. Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'nin eğitime ve öğretime başlamasıyla birlikte yüksek öğretim okulu sayımız 3'e yükseldi. Bu okulları ilçemize kazandıran hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak ilçemizdeki eğitim kurumlarımızın sorunlarının çözülmesi için çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Burdur'a üniversite kurulunca ilçemizdeki fakülte ve yüksek okul sayısının artacağını umuyorum. Biz şimdiden çıkabilecek muhtemel sorunlar ve çözümü için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve tedbirleri alıyoruz" dedi.

Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi öğrencileri de, Bucak Belediyesinin eğitim ve öğretime verdiği destekten dolayı okul adına teşekkür ettiler. Öğrenciler, okul bünyesinde bir tiyatro grubu oluşturduklarını belirterek, belediyenin şenlik, konser gibi organizasyonlarında görev alabileceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 14:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?