3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Başkandan değerlendirme

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, başta Vali Can Direkçi olmak üzere vatandaşların desteği ile daha iyi çalışmalara adım atacaklarını söyledi.

Burdur Belediye Başkanı Akkaya, çalışmalarını anlattığı bir toplantı düzenledi. Burdur Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Burdur Valisi Can Direkçi de katıldı. Toplantıda ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, sinevizyon gösterisi ile belediyenin çalışmalarını anlattı. Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akaya, Salı pazarı ve uzay çatı, yeni terminal kompleksi ve kültür merkezi projelerinde birçok somut adım atıldığını belirterek, "İkinci görev; yoğun bir şekilde üzerinde durduğumuz yeni alternatif yollar açma, köprüler yapma, yol genişletmeleri, kavşak çalışmaları, yeni meydan düzenlemeleri ve trafik akışını rahatlatmaya dönük adımların da olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde göreceğiz" diye konuştu.

Akkaya, başta Vali Can Direkçi olmak üzere vatandaşların desteği ile daha iyi çalışmalara adım atacaklarını vurgulayarak, "Belediyeyi devraldığımızda, yüzde 40'a yakınının personel harcamalarına gittiği belediye bütçesini akılcı yaklaşımlarla yüzde 25'ler seviyesine çektik. Bu sayede bütçemizi güçlendirerek, hazırladığımız projelere daha iyi finansal kaynaklar sağladık. Bu doğrultuda halkımızdan topladığımız paralar, yine halkımıza en iyi şekilde hizmet olarak geri dönecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 20:15:33
Güncelleme :11 Nisan 2006 Salı 12:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?