8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Heyecanlı hazırlık

Burdur Belediyesi tarafından hazırlanan ve 10-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan İnsuyu Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

İnsuyu Mağarası'nda yapılacak olan şenlikler için İnsuyu Mağarası yolu kavşağındaki çalışmaları Vali Can Direkçi denetledi. Vali Can Direkçi'nin projesi olan Burdur-Antalya karayolu ile İnsuyu Mağarası kavşağına, en başta Türkiye bayrağı olmak üzere ardından da AB bayrağı ve AB üyesi olan ülkelerin bayrakları asıldı.

Aynı zamanda yol çalışmalarına şenlik alanına giden yol üzerinde de çalışmalar sürüyor. Vali Can Direkçi, "Burdur İnsuyu Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri'ne olan ilgiyi artırmak için yaptığımız bu çalışmalar ile sadece yöre halkına değil yoldan geçen herkesin katılmasını bekliyoruz" dedi.

İnsuyu Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri'nde beklenen ilgiyi artırmak için yapılan bu proje ile birlikte konserler yer alacak, ilk gecede ise Gülay ve Gece yolcuları konser verirken, ikinci ve üçüncü gece mahali sanatçılar, Hafız Rıza Yağız, Ali Yılmaz ve Tahsin Duru, final gecesinde ise Muazzez Ersoy konser verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 12:18:25
Güncelleme :20 Eylül 2005 Salı 06:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?