6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Kahramanmaraş AKP'de kongre heyecanı

AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Veysi Kaynak, 13 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Pınarbaşı Destan Turizm Tesisleri'nde delegelerle bir araya gelen Veysi Kaynak, burada yaptığı konuşmada, İl Başkanı olarak yüklendiği emaneti bu zamana kadar layıkıyla taşımaya gayret gösterdiğini ifade etti. Yaptıkları çalışmalarla Türkiye'nin en itibarlı teşkilatı olduklarını söyleyen Kaynak, bu itibarın oluşmasında emeği geçen ilçe ve belde başkanları ile kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür etti. 

AK Parti'nin temellerini oluşturan bazı ilke ve prensiplerin bulunduğunu kaydeden Kaynak, "Bunlar vefadır, dostluktur, insani değerlerdir, sadakattir, özveridir, hizmet aşkıdır, istişaredir ve dayanışmadır. 13 Mayıs'ta yapılacak olan kongremiz de bizim açımızdan bu prensiplerin egemen olduğu bir kongre olacaktır. Bu açıdan biz bu kogrede yeniden aday olurken yaptığımız istişarelerle Kahramanmaraşlı arkadaşlarımızın vefayı, hoşgörüyü, emeğe saygıyı, tecrübeyi ve uyumu çok iyi değerlendirerek bu göreve talip olduk. Sağladığımız birliktelik insanımızın daha müreffeh, şehrimizin daha huzurlu olmasını sağlayacaktır" diye konuştu. 

Siyasetin uzun, ince, zahmetli yolunda, güllerin de dikenlerin de olduğunu bildiğini ifade eden Kaynak, "Bu yürüyüş bazen çok sert dağları aşmayı da gerektirir, bazen hoş bir yürümeyi de. Ama hep çok hoştur bu yürüyüş, sevgiyle coşarsın hep. Bu yürüyüşte hatalarım olmuştur, olacaktır. Ama biliyorum ki bu yolda asla yalnız yürümeyeceğiz. Enerjimiz sevgiden, başarımız destek ve duadan olacaktır" diye konuştu. 

Toplantıya, AKP Kahramanmaraş Milletvekilleri Ali Sezal, Fatih Arıkan, Mehmet Ali Bulut ve Avni Doğan da katıldı.
.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2006 Salı 13:47:28
Güncelleme :2 Mayıs 2006 Salı 14:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?