6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Maraş Ali Asım'ı transfer etti

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda yer alan K.Maraşspor, Akçaabat Sebatspor'dan Ali Asım'ı renklerine bağladı.

Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, hedeflerinin A kategorisine yükselmek olduğunu belirterek, yıllardır Süper Lig'de forma giyen Ali Asım'ın şehre ve kulübe ayrı bir hava katacağına inandıklarını söyledi. Ali Asım'ın Adanaspor ile Süper Lig'de 6 yıl futbol oynadığını hatırlatan Nalbantbaşı, Ali Asım'ın takımla birlikte antrenmanlara başladığını kaydetti.

Yükselme Grubu'nda ilk maçlarını deplasmanda Alanyaspor ile oynacaklarını dile getiren Nalbantbaşı, "İlk maç bizim için çok önemli. Takıma yeni katılan arkadaşların performansı bizleri umutlandırıyor. Takımda iyi bir hava oluştu. Alanya'ya 3 puan parolasıyla gideceğiz. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Günde çift idmanla Alanyaspor maçına hazırlandığını ifade eden Nalbantbaşı, takımda Bünyamin'den başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını kaydetti. Nalbantbaşı, Bünyamin'in Malatyaspor ile yaptıkları hazırlık maçında sakatlandığını ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 11:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?