6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Maraş play-off'u zora soktu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor, kendi evinde Gençlerbirliği Aşasspor'a mağlup olarak play-off şansını zora soktu. 

Yükselme Grubu'nda Kasımpaşa ve Gençlerbirliği Asaşspor A Kategorisi'ni garantilerken, geride kalan 8 takım play-off'a kalma şansını son haftaya taşıdı. Kendi sahasında 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 4 galibiyet alan Kahramanmaraşspor, Gençlerbirliği Asaşspor'a yenilerek ümitlerini Kasımpaşaspor ile oynayacağı maça çevirdi. Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, en az 1 puan almaları gereken maçtan puansız ayrılmalarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Oyunun başından sonuna kadar diriydik. Maçın henüz başında bireysel hatadan gol yedik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Bulduğumuz pozisyonlarda da beceriksiz davrandık. Gol atabilseydik arkası gelirdi" dedi. 

Takımda son haftalarda bir toparlanma olduğunu söyleyen Demirbakan, "Bunu son haftaya yansıtıp play-off'a kalmak istiyoruz. Artık iş futbolculara kaldı. Son gücümüzü kullanacağız. Rakibin A Kategorisi'ni garantilemesi bizim için bir avantaj. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 12:50:23
Güncelleme :2 Mayıs 2006 Salı 14:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?