6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Teknik direktörden açıklama

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Erdal Alparslan, istifa edip etmeyeceği konusunda salı günü bir açıklama yapacağını belirtti.

İstifa ettiği şeklindeki haberler üzerine bir açıklamada bulunan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, "Şu anda kesin bir şey yok. Kulüp Başkanı ve yönetimle henüz görüşmedim. Salı günü Kahramanmaraş'a döndükten sonra kararımı açıklayacağım" dedi.
Alanyaspor mağlubiyeti üzerine kendisine yönelik yapılan eleştirileri 'haksız' olarak değerlendiren Alparslan, "Takımı nereden nereye getirdiğimiz ortada. 1.5 yıldır bu takımda görev yapıyorum, en küçük bir başarısızlıkta şahsıma yönelik yapılan istifa tezahüratları karşısında çok üzüldüm" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, Teknik Direktör Erdal Alparslan ile görüşmediğini, ancak yönetimde bazı arkadaşlara istifa edeceğini söylediğini belirterek, "Yönetim olarak Erdal Alparslan ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Kararı kendisi verecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 13:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?