6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Otobüs kampanyası devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor Kulübü tarafından takıma otobüs kazandırmak için başlatılan kampanyaya işadamı Ali Cilve 5 bin YTL ile destek verdi.

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı ve As Beton Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cilve, 5 bin YTL'lik çeki Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök'e teslim etti.

Kahramanmaraşspor'un yıllardan beri otobüsünün bulunmadığını kaydeden Cilve, kampanyaya herkesin destek olmasını istedi. Şehrin tanıtımını en iyi Kahramanmaraşspor'un yaptığına dikkat çeken Cilve, başlatılan kampanyanın yerinde olduğunu ifade etti.

Cilve, "Kahramanmaraşspor'un yıllardır bir otobüsü bulunmaması üzücü bir olaydır. Kasaba takımlarının bile son model otobüsleri bulunuyor. Herkesin bu kampanyaya destek olması gerekiyor. Şehrimizin tanıtımını en iyi Kahramanmaraşspor yapar. Alınacak olan otobüse bizim de bir katkımız olsun istedik. Bu takım için herkes bir bütün olmalıdır." şeklinde konuştu.

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök ise "Ali Cilve'yi yaptığı bu örnek davranıştan dolayı kutluyorum. Takıma otobüs alınması için başlatılan kampanyaya herkesin katkısını bekliyoruz. Bu takımın daha başarılı olması için herkes elini taşın altına koymalı." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 16:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?