4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Mersin' yeni poliklinikler

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Tarsus Şubesi tarafından yaptırılan ve 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi bünyesinde çarşı merkezinde hizmet verecek olan Tarsus İşçi Emeklileri Derneği Uç Polikliniği, törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Tarsus Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, AKP Mersin Milletvekili Saffet Benli, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Ağır Ceza Reisi Selfet Giray, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Coşkun Sel, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, İşçi Emeklileri Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Satın alarak tadilatını yaptıkları binayı 190 bin YTL harcayarak tıbbi malzemelerle donattıklarını belirten Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, "Bazı kişiler bizleri artık çalışma ömrünü tamamlamış ve işe yaramaz kişiler olarak görüyorlar. İşte bizler yaptığımız bu örmek çalışmayla hem dernek üyelerimize yararlı bir hizmet ürettik hem de bizlerin de bir şeyler yapabileceğini gözler önüne serdik" dedi.
Kurnaz, Uç Poliklinik'te 5 branşta doktor ve yardımcı sağlık ekibi görev yapacağını söyledi.
Kaymakam Abdulhamit Erguvan ise, "Biz her konuşmamızda, 'İnsanlarımıza hangi düşüncede olurlarsa olsunlar, hangi partiye oy verirlerse versinler, farklı ananelerimiz de olsa memleket için yapılması gereken iyi şeyde ortak hareket edelim. O zaman huzur ortamını yakalarız ve mutlu oluruz' diyoruz. İşte birlik ve beraberliğin ve ortak çalışmanın eseri bu Uç Polikliniği'dir. Herkese hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Kesilen açılış kurdelesinin ardından, AK Parti Mersin Milletvekili Saffet Benli, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, polikliniği gezdikten sonra tansiyonlarını ölçtürdü.

.
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 16:48:21
Güncelleme :17 Mart 2006 Cuma 16:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?