7
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Ahlat Kaymakamı'na eğitime katkı teşekkürü

Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar’a Yunus Ensari İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Yunus Ensari İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen programa Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yurttaş, Kurum Amirleri, Okul Aile Birliği üyeleri, Öğretmenler ve veliler katıldı.

4 yıldır Yunus Ensari İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yönetimini sürdürdüklerini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Necati Aktekin bu süre zarfında bir takım gelişmeleri ekip olarak sürdürdüklerini kaydetti. Aktekin, bu çalışmalarında kendilerine yardımlarını esirgemeyen Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yurttaş’a minnet duyduklarını söyledi.

Bu amaçla kendilerine yardımlarını esirgemeyen ve devamlı yanlarında olan Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar’a şükranlarını sunarak ve eğitime sağladığı katkılardan dolayı bir plaket vermeyi düşündüklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yurttaş ise Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar’ın eğitime büyük katkılarının olduğunu belirterek, şöyle konuştu; “Değerli Kaymakamımız ilçenin bütün okullarına, köy okullarına yaptığı katkılardan dolayı hep yanımızda oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Son olarak bir konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar Kaymakamlık olarak ilçenin eğitim ve öğretim seviyesini geliştirip ilerletmek için ellerinden geldiğince tüm okullara yardımcı olduklarını belirterek şöyle konuştu: “İmkanlarımız ölçüsünde eğitime destek veriyoruz. Çünkü şunu düşünüyoruz bu ülkeye yapılacak en büyük iyilik bu ülkenin insan kaynağına yapılacak en büyük yatırımdır. Her ne kadar fiziki yatırımlar önemliyse de okullarımızda yetişecek öğrencilerimiz bu ülkeye hizmet edecektir. Bu vesileyle Yunus Ensari İlköğretim Okulu yöneticilerine, öğretmenlerine ve Okul Aile Birliğine yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Okul Aile Birliği tarafından Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı verilen plaket İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yurttaş tarafından verildi.

Özkan Olcay - Kenthaber / Ahlat
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2006 Perşembe 12:08:33
Güncelleme :26 Şubat 2006 Pazar 15:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?