6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Yüksek Okul destek bekliyor

Bitlis Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü İrfan Daşkıran, inşaat ve otomotiv laboratuarları açmak için Bitlisli işadamlarından destek beklediklerini belirtti.

Müdür Daşkıran, inşaat ve otomotiv bölümlerindeki öğrencilere uygulamalı ders veremediklerini söyledi. Daşkıran, bu alanda Bitlisli işadamlarının kendilerine destek vermesini istediklerini kaydederek, "Okulumuzun fiziki olarak pek bir sorunu kalmadı. Şu andaki tek hedefimiz inşaat ve otomotiv bölümlerine laboratuarlar açabilmektir. Bu konuda Bitlisli işadamlarından destek bekliyoruz.

Onların modeli geçmiş eski inşaat makinelerini bize verebilirler. Biz böylelikle kendi öğrencimize uygulamalı ders verebiliriz. Bir de öğrencilerimizin 1-2 aylık staj yapabilmeleri için yine işadamlarımızdan destek istiyoruz" dedi.

Tekstil bölümünde önümüzdeki yıl öğrenci almayacaklarını belirten Daşkıran, "Tekstil bölümüne pek rağbet yok. Şu anda 6 öğrencimiz var. Bunları da bu yıl mezun ettikten sonra önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrenci almayacağız. Bu bölümü kapatmayacağız çünkü ileride yine talep olursa açabiliriz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 10:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?