6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

İşadamlarından destek sözü

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, İstanbul'da milletvekilleri ve işadamlarıyla ilin sorunlarıyla ilgili yapılan toplantıda ekonomik kriz yaşayan Özgüzelderespor takımına 100 milyar lira katkı sözü aldıklarını belirtti.

Vali Hacımustafaoğlu, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen toplantıya, milletvekilleri ve işadamlarının katıldığını söyledi. Hacımustafaoğlu, kentin eğitim, kültür ve spor alanlarındaki projelerinin hayata geçmesi için destek istediklerini ifade ederek, "Eğitim, kültür ve spor alanlarında ilde yaşanan sıkıntıları konuştuk.

Bitlis Özgüzelderespor'a katkıyı ve eğitim alanındaki sorunları dile getirdik. 2005 yılında valilik olarak yaptıklarımız ve devam eden yatırımları anlattık. Şu anda olmazsa bile önümüzdeki yıllarda lise okul binasına ihtiyaç duyacağımızı belirttik ve bu konuda destek istedik" dedi.
Yapılan toplantıda Özgüzelderespor takımı için 100 milyar lira katkı söz aldıklarını kaydeden Hacımustafaoğlu, şunları söyledi:

"Takıma sıcak para lazımdı. İstanbul'da yapılan toplantıda 100 milyar lira sözü aldık. Valilik olarak bugüne kadar takımımızı çok destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde takıma 38 milyar lira yardımda bulunduk. Ayrıca yeni kulüp binalarını onardık ve ihtiyaçlar çıktıkça da karşılamaya çalışıyoruz. Ancak tüm Bitlislilerin de takıma sahip çıkması ve yardım etmesi gerekir."

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 13:53:18
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 13:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?