7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

'Kentimiz vatandaş-devlet işbirliği ile kalkınır'

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, ilin kalkınması ve sorunların çözülmesi için devlet-vatandaş işbirliğini sağlanması gerektiğini belirterek, "Hepimizin daha çok çalışması ve daha çok başarılı olması gerekmektedir" dedi.

Vali Hacımustafaoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2005 yılını huzur ve güven içinde geçirdiklerini ifade ederek, kamu alanında özverili çalışmalar sonucu önemli atılımlar yapıldığını kaydetti. Vali mesajında şu ifadeleri kullandı:

"2005 yılı Bitlis'te huzur ve güven, birlik ve beraberlik, sevgi ve hoşgörü anlayışı içinde, güvenlik kuvvetleri ve kamu görevlisi arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucu başarıyla geçirilmiştir. Başta milli eğitim, sağlık, karayolları, özel idaresi, köy işleri, tarım, kültür ve turizm, bayındırlık ve iskan olmak üzere hemen hemen her sektörde önemli atılımlar yapılmış, yeni projeler üretilmiş, ne mutlu ki birçoğu da uygulamaya konulmuştur.

2006 yılında devlet-vatandaş işbirliği kapsamında Bitlis'in kalkınması ve sorunlarının çözümü için hepimizin daha çok çalışması ve daha çok başarılı olması gerekmektedir. Bütün daire müdürü arkadaşımla, her şeyin en güzeli ve en iyisine layık vatandaşlarımıza hizmet etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığımızı ve bundan memnuniyet duyduğumuz belirtmek isterim."

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 13:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?