7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Özdemir: Belediyeyi borç batağından kurtardık

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, belediyeyi borç batağından kurtardıklarını belirtti.

Belediyedeki makam odasında, 2005 yılında yapılan faaliyetler hakkında gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, görev süreleri içinde büyük bir değişimi hedeflediklerini söyledi.

Özdemir, bu hedeflere ulaşmak için öncelikle belediyenin birikmiş borçlarını ödediklerini belirterek, "İlk yılımız dolmadan, borç batağında bulunan belediyemizi düze çıkardık. İçerde birikmiş, 15 aylık işçi maaş alacaklarının tümünü ödedik. Çökmüş olan altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Yıllardır problem olan Nur Caddesi ile Mahallebaşı yolunun tümüne sıcak asfalt döktük.

Aynı caddelerin kaldırımlarını, kış şartlarına dayanıklı olan Diyarbakır bazalt taşıyla döşedik. Böylece Bitlis'e güzel bir görünüm kazandırdık. Coğrafi yapısı nedeniyle engebeli olan ilde duvar ve merdivenler yaptırdık, beton parke imalat makinesini onardık. İlde park ve yeşil alan çalışmalarına da başladık. Çökmüş olan araç parkımızı yeniledik. Aciliyet arz ettiğini bildiğimiz itfaiyemize araç takviyesi yaptık" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 22:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?