7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali yetişytirme yurdunda

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, yeni yılı 100. Yıl Çocuk Yuvası'nda çocuklarla birlikte karşıladı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 100. Yıl Çocuk Yuvası'nda düzenlenen programda, yeni yılı yuvada karşılayan çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa eşi Nebahat Hacımustafaoğlu ve Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile katılan Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, çocuklara yönelik yaptığı konuşmada, 2005 yılını huzur ve güven ortamında bitirdiklerini söyledi.

2006 yılının çok daha güzel, mutlu ve huzurlu olacağına inandığını belirten Hacımustafaoğlu, "Bu yıl çocuk yuvasını tamamen yenilemiş olduk. Çocuklarımızın dershaneleri, yatak odaları ve bahçe tanzimi yapıldı. Bitlis'te büyük bir ihtiyaç olarak hissedilen yetiştirme yurdunun bütün hazırlıkları tamamlanmış durumdadır. Karyola ve yataklar alındı. Bitlis'in gelişmesi ve ileriye gitmesi için bazı düşüncelerimiz vardı. Önce Bitlis'in tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini ön plana çıkararak, herkesin gezip görmesini istiyorduk. Ondan sonra da turizme ağırlık verdik. Önümüzdeki yıllarda Bitlis birçok yerli ve yabancının ziyaret edeceği bir yer haline gelecek. 2006 yılından itibaren çok daha güzel bir Bitlis bulmak ümidiyle sevgili çocuklarımıza sağlıklı ve başarılı bir sene diliyorum" dedi.

44 kişinin bulunduğu yuvada, çocukların hazırladıkları skeçleri izleyen Vali Hacımustafaoğlu, daha sonra eşiyle birlikte yılbaşı pastasını kesti. Hacımustafaoğlu, eşi Nebahat Hacımustafaoğlu ve Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile birlikte uzun bir süre çocuklarla halay çekti. Hacımustafaoğlu'nun eşi Nebahat Hacımustafaoğlu çocuklara beraberinde getirdiği hediye paketlerinden birer adet dağıttı. Hacımustafaoğlu, Emniyet Müdürü Kesmez ile birlikte gezdiği polis karakollarında, yeni yıllarını kutladığı nöbet başındaki polislere şeker dağıttı.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 14:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?