7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali'den açıklamalar

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, şehrin emniyet, huzur ve güven açısından bölgenin en iyi durumdaki ili olduğunu söyledi.

Ahlat İlçesi'ndeki gezi ve incelemeleri sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Hacımustafaoğlu, Ahlat'ın tarih ve kültür olarak Türkiye'nin en önde gelen, tarihi eserleri yönünden de en zengin ilçelerinden birisi olduğunu söyledi. Ahlat'ın aynı zamanda, Nemrut ve Nazik gölleri ile, Türkiye'nin doğa güzellikleri yönünden belli başlı ilçeleri arasında olduğunu dikkat çeken Hacımustafaoğlu, "Bitlis emniyet, huzur ve güven hizmetleri yönünden bölgenin en iyi durumdaki ilidir. Ahlat İlçesi de, Bitlis'in huzurlu, uyumlu, üretken ilçesidir. İlçe, çalışmalarıyla bütün bölgemize örnek teşkil ediyor. Burada kaymakam, belediye başkanı, güvenlik kuvvetleri olmak üzere bütün Ahlatlıları kutlamak istiyorum" dedi.

Son yıllarda Bitlis'in kooperatifçilikte de çok başarı sağladığına değinen Hacı Mustafaoğlu, ilin en başarılı kooperatiflerinin yine Ahlat'ta olduğunu belirterek, "Demek ki, bir yerde huzur ve güven olunca, biraz da emek katılınca çok şeyler olabiliyor. Ahlat güzel bir yerde" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 16:06:22
Güncelleme :21 Nisan 2006 Cuma 16:15:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ IP: 81.215.40.xxx Tarih : 26.04.2006 22:46:45
VALİ BEY ÇOK ŞEY DİYO NE HİKMETSE AZ ŞEY GÖRÜYORUZ.