7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Yürüyüşe inek 'barikatı'

Bitlis'te basın açıklaması yapan Eğitim-Sen Bitlis Şubesi üyeleri, bir hamalın, küçük el arabasıyla topluluğun arasından geçmek istemesi üzerine şaşkına döndü.

 Basın açıklamasının ardından yürüyüşe geçen grup, bu kez de bir ineğin, kalabalığın önüne gelip durmasıyla şaşkınlık yaşadı.

Eğitim-Sen Bitlis Şubesi üyeleri, PTT Caddesi'nde bugün öğle saatlerinde bir basın açıklaması yaptı. Eğitim-Sen Bitlis Şube Başkanı Abdulgani Cayhan'ın açıklama yaptığı sırada bir hamal, küçük el arabasıyla topluluğun arasından geçmek istedi.

Hamal ile kalabalık arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Hamalın başka yoldan yoluna devam etmesi üzerine açıklamaya yeniden devam edildi.

Açıklamasını bitiren Eğitim-Sen üyeleri, daha sonra binalarına yürüdü. Slogan atarak yürüyen kalabalık, bu kez de inek sürpriziyle karşılaştı. Nerden geldiği bilinmeyen bir inek, yürüyen kalabalığın önünde bir süre durdu. Eğitim-Sen üyelerine garip garip bakan inek, daha sonra Nur Caddesi üzerinde kalabalığın önüne geçerek yürümeye başladı. İnekten kurtulan kalabalık, şube binasına girdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 23:12:23
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 12:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
devrimcan IP: 85.98.66.xxx Tarih : 31.12.2005 09:39:17
sayın editör böyle bir olay asla yaşanmadı sizin habercilik anlayışınız böyle yalan ve asparagas haber yapmakmı emeklerinin haklarını arayan eğitim sen li emekçi arkadaşların eylemi sorunsuz bir şekilde yapılmış ve yazdığınız hiçbir karedeki olay yaşanmamıştır eylemin videokaseti eğitimsen şubesindedir gelin izleyelim ve izledikten sonra yazalım .kulaktan duyma ve asılsız yanlı haber yapmayalım .insanlarelbettte haklarını arayacaklar İNÖÜ'nün bir lafı var belki anlasanız iyi olur BU ÜLKEDE NAMUSLU İNSANLARDA EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALIDIR eğitim seni cesatretinden dolayı tebrik ediyorum karanlık güçler bu cesaretten dolayı elbette gocunacaktır ama eğitim senin asla yılmayacağına inanıyorum teşekkürler.