7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Yuvada yaş günü partisi

Bitlis 100. Yıl Çocuk Yuvası'nda yaş günü partisine katılan Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nun eşi Nebahat Hacımustafaoğlu, Malatya 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nda yaşanan şiddet olayından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Bitlis Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 100. Yıl Çocuk Yuvası'nda Eylül ve Ekim aylarında doğan 8 çocuk için yaş günü partisi düzenlendi. Bitlisli Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği ile ildeki bazı esnafların ortaklaşa düzenlediği partide, bir konuşma yapan Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nun eşi Nebahat Hacımustafaoğlu, Malatya'da yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü belirtti. Hacımustafaoğlu, "Bu mutlu gününüzde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Eğitim ve öğretim yılında sizlerin başarılı olacağınıza inanıyoruz.

Son günlerde Malatya'da yaşanan olaylar beni bir hayli üzdü. Sizler böyle mutlu bir ortamdayken, onların o şekilde görmek bizleri son derece üzmüştür. İnşallah onlar da en kısa zamanda sizin gibi mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürürler" dedi.

Eylül ve Ekim ayında doğan 8 çocuk için pasta kesildi. Hep birlikte mumları söndüren çocuklara hediyeleri verildi. Yerel sanatçının okuduğu şarkılar eşliğinde oynayan çocuklara gelen misafirler de eşlik etti. Yaklaşık 3 saat süren yaş günü partisinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 14:11:27
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 14:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevim erginbay IP: 212.175.112.xxx Tarih : 11.04.2008 11:23:31

bende yuvada kalıyorum bitlidteki yuvadayım ve çok mutluyum onları ç.ok seviyorum