7
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

FÜ'de Atatürk Büstü açılışı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Fakültesi tarafından tasarlanan Atatürk Büstü'nün açılışı, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz tarafından yapıldı.
Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi bahçesinde yapılan Atatürk Anıtı'nın açılışına, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Harun Özer, Prof. Dr. Erkin Oğur, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İnan, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış töreninde konuşan Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İnan, yapılan Atatürk Anıtı'nın projesi ve imalatının fakültelerine ait olduğunu söyledi. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, "Geleceğin teminatı olan üniversite gençliği, Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda devamlı ilerleyecektir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 22:04:02
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 22:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA TANYILDIZI IP: 193.255.125.xxx Tarih : 14.10.2005 09:32:05
Gerçekten güzel bir olay. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün Anıtı'nın bir fakülte önüne konulması güzel bir şey. Bu konuda üniversite yönetimini kutlamak gerekir. Bunun örnek teşkil etmesi dilekleriyle SAYGILAR..