6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Elazığ'dan 'Yıldız' geçti

Elazığ Kültür ve Sanat Şenlikleri'nin son gününde şarkıcı Yıldız Tilbe ve Keremcem sahne aldı.
Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 2. Kültür ve Sanat Şenliği, görkemli bir kapanış töreniyle sona erdi. Şenliklerin son gününde sahne alan ünlü şarkıcılar Yıldız Tilbe ve Keremcem'i 110 bine yakın kişi izledi. Şenliklerin son gününde ilk olarak sahneye çıkan Yıldız Tilbe, kendi şarkılarının yanı sıra 'Çayda Çıra' ve 'Sigaramın Dumanı' adlı Elazığ'ın mahalli türkülerini de seslendirdi. Tilbe, ablasının Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ne gelin geldiğini söyledi. Yıldız Tilbe'ye Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından çiçek, plaket ve bir belediye işçisinin yaptığı sanatçının karakalem portre çalışması hediye edildi.
Bu arada, Yıldız Tilbe konseri sırasında meydana gelen izdihamı önlemek isteyen polis ekipleri ve belediye güvenlik elemanları arasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede yaralanan olmadı. Konserde çıkan kısa süreli arbedeye sahneden müdahale eden Yıldız Tilbe de, tartışan kişilerin ayrılması noktasında uyarıda bulundu.
Yıldız Tilbe konserinden sonra sahne alan şarkıcı Keremcem, genç kızların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Belediye Başkanı Selmanoğlu, Keremcem'e plaket, çiçek ve 23 numaralı 'Keremcem' yazılı Elazığspor forması hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 17:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
helin yıldız IP: 85.98.67.xxx Tarih : 21.09.2006 12:17:25
merhaba ben helin yıldız,elazığ belediye başkanımızolan SÜLEYMAN bey'e teşekkürlerimi iletmekten kıvanç duyarım çok güzel bir organizasyon yaptı elazığlılar için muhteşem konser süprizleri hazırlamış.Elazığ halkına vermiş olduğu bu sözleri tutmaktan ziyade kendisinin de bizden biri olarak görüp bizler için yardımlar da bulunması haz verici bir şey?