6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Valilikte toplantı

Elazığ Valiliği bünyesinde 2006 yılı kent değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Muammer Muşmal, Vali Yardımcısı Kadir Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Cemil Gülcü, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla daire amirleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Muşmal, toplantının genel amacının 2005 yılının kurum ve kuruluşlar tarafından ne derece değerlendirildiğinin görüşülüp tartışılması olduğuna dikkat çekerek, 2006 yılı yatırım hedeflerinin de en iyi şekilde nasıl yapılacağının görüşülmesi olduğunu söyledi.

Vali Muşmal, "İl değerlendirme ve koordinasyon toplantısını yapmamızdaki asıl amacımız, 2005 yılının kurum ve kuruluşlar tarafından nasıl değerlendirildiğini görüşüp, tartışmak ve 2006 yılında planlanan yatırımların en yüksek seviyede gerçekleştirebilmek için gereken gelişmeleri saptayabilmektir" dedi.

Toplantı daha sonra, kurum yetkililerinin 2005 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2006 yılı yatırım hedeflerinin görüşülmesiyle devam etti.

.
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?