4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Belediye 1500 öğrenciyi sevindirdi

Erzincan Belediye Başkanlığı, il genelinde bin 500 ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye ve giyim yardımı yaptı. Erzincan Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği ilköğretim okullarında öğrenim gören başarılı ve maddi durumu yetersiz toplam bin 500 öğrenciye, önlük ve ayakkabı gibi giyim eşyalarıyla okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen dağıtımda konuşan Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, geçen yıl da ilköğretim okulu öğrencilerine benzer bir yardım yaptıklarını hatırlatarak, "İmkanlarımız ölçüsünde yardımda bulunduğumuz çocuklarımızın okullarında başarılı olmaları bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır" dedi.

Yardım dağıtımında hazır bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın da, Erzincan Belediyesi'ne eğitime desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Buyruk, İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın ve görevliler, isimleri okunan öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemelerini verdi. Öte yandan, yardımların devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 15:28:35
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 15:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?