4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

N. Ayaz Fen Lisesine büyük onur

Nevzat Ayaz Fen Lisesinin ÖSS’de gösterdiği başarı Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilgi ve takdir ile karşılandı.

Öğrenciler üniversitelerine 10 Ekim 2005 tarihli mektuplarıyla da davet edildi. 32 öğrencisi çeşitli üniversitelere yerleşen Erzincan Nevzat Ayaz Fen lisesi öğrencilerinin başarı oranı yüzde yüz, ÖSS yerleştirme oranı yüzde 92 olarak gerçekleşti.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nün ve rektör Prof. Dr. Ayşe Soysal adı ve imzasıyla lise müdürlüğüne gönderilen mektubunu okuyan Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk, "Öğrenci, yönetici ve okul aile birliğinin müştereken sağladığı başarı bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Lisemizin öğrencilerinin sağlamış olduğu yüzde yüz başarının Boğaziçi gibi ülkemizin en saygın üniversitesince paylaşılmış olması, sayın rektörü tarafından tebrik ve takdir edilmesi gerçekten gurur kaynağımız olmuştur. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğinin ortaklaşa başarısıyla günün birinde öğrencilerimizin Boğaziçi üniversitesine yerleşebileceğini umut ediyor ve diliyorum" açıklamasında bulundu.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 09:48:01
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?