4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Vali Öztürk okul istedi

Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan’a bir mektup yazarak Erzincan halkının istekleri doğrultusunda Erzincan’a kızlar için bir yurt yaptırılmasını istedi.

Aydın Doğan’ı “Baba beni okula gönder” kampanyasına verdiğin maddi destekten dolayı takdir eden Vali Öztürk, mektubunda şu satırlara yer verdi:

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan Milliyet gazetesinin “Baba beni okula gönder” kampanyasını Türkiye ile buluşturan Kanal D programına 4 milyon YTL ile katılmanız bizleri çok duygulandırdı. Türkiye en büyük yatırımını kızlarına yaparak geleceğine ışık tutuyor. Erzurum, Kelkit, Köse ve Kürtün’de 4 yeni yurt yaptıracağınız yönündeki haberi okuyan Erzincanlılar “Aydın Doğan Bey, Erzincan’ı Gümüşhane’den ayırmaz. Kentte Hürriyet ve Milliyet adını taşıyan 2 okulu olan Aydın Bey’e mektup yazarsanız ve bizimde selamlarımızı salarsanız Erzincan’ın kızlarını da benzer bir yurttan asla mahrum bırakmaz” diyerek duygularını sizlere iletmemi istediler. Size hep nazı geçen ve sizi kendine çok yakın sayan Erzincan şehrinin ve halkının talebini yüksek ilgilerinize saygılarımla sunarım”

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 09:25:12
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 12:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?