4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bak postacı yarışıyor!

Erzincan postacı yürüyüşçüleri finallerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 3'ü kadın olmak üzere 43 sporcunun mücadele edeceği final yürüyüşleri 26 Ağustos’da gerçekleşecek.

Finallerin sonucunda dereceye giren sporcuların ödüllerini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım verecek. Bu sporcular aynı zamanda Türkiye’yi, Arnavutluk'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda da temsil edecekler.

Erzincan olarak bu önemli organizasyonun başarılı geçmesi için PTT Başmüdürlük olarak hazırlıklara başladıklarını belirten Erzincan PTT Başmüdür Ziya Başıaçık, ”Her yıl geleneksel hale gelen Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali bu yıl Erzincan’da 26 Ağustos tarihinde yapılacak.

Erzincan PTT Başmüdürlüğü olarak bu organizasyonu üstlenmiş bulunmaktayız. 3'ü kadın olmak üzere toplam 43 sporcunun katılacağı yarışmada, erkekler 10 bin metre, kadınlar 5 bin metrede mücadele edecekler. Dereceye giren sporcular, Arnavutluk’ta düzenlenecek 34. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye’yi temsil etmeyi hak kazanacaklar “diye konuştu.

ONARILAN PTT BİNASI AÇILACAK

PTT Bank konseptine dönüştürülen ve Erzincan’a daha çağdaş hizmet verebilmesi için geçen ay onarımına başlanılan Erzincan PTT Merkez Müdürlüğü binasının açılışını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yapacağını bildiren Başaçık, "Türkiye finallerinin yapıldığı tarihte Erzincanımız için önem arz eden PTT Merkez binamızın da açılışını gerçekleştireceğiz. PTT Merkez Müdürlüğü binamızın açılışını Sayın Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım tarafından yapılacaktır" dedi.

Yasin Köz / Kenthaber - Erzincan
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 20:30:43
Güncelleme :13 Ağustos 2005 Cumartesi 17:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?