4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Can TV'de umre belgeseli

Can TV'den yapımcı Muhammed Kösen bu yılki umre turlarına katılarak özel bir program hazırladı. Yaklaşık 23 gün boyunca Kutsal topraklarda çekim yapan Kösen'in hazırladığı, "Umreye Yolculuk" isimli program 13 Ağustos tarihinden itibaren Can TV izleyicilerle buluşuyor.

23 gün boyunca Muhammed Kösen'in sunumunu Mustafa Başgözenin kameramanlığını üstlendiği “Umreye Yolculuk” daha yayına girmeden ilgiyi üzerine çekti. Çalışma bu anlamda Türk televizyonculuğuna damgasını vuracağa benziyor.

Kutsal Topraklarda yapmış olduğu programın içeriği hakkında bilgi veren program yapımcısı ve sunucusu Muhammed Kösen, "Suudi Arabistan'ın bir çok yerinde çekim yapılmasına izin verilmiyor. Çok zor şartlar altında çekimlerini gerçekleştirebildiğimiz programa daha şimdiden oldukça fazla bir talep var.

23 gün çekimleri süren programın stüdyo hazırlıkları ise yaklaşık bir ay kadar bir zaman aldı. Programın yayınlanması ile birlikte izleyiciden alacağımız olumlu etki ile üzerimizde bulunan stres ve yorgunluğu atmış olacağız. Peygamber Efendimiz zamanında Mekke ve Medine’de yaşananlar.

İslam tarihinin en önemli yerlerinin tanıtımı ve tarihi alanlarının bulunduğu programı izleyenler kendilerini Kutsal topraklara gitmiş gibi hissedecek" diye konuştu.

Yasin Köz / Kenthaber - Erzincan
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 13:02:05
Güncelleme :13 Ağustos 2005 Cumartesi 17:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İlhami DİNLER IP: 81.214.169.xxx Tarih : 25.10.2006 11:35:53
Selam ve dua ile... 2 gündür tv5 de yayınlanan umreye yolculuk belgeselini izliyorum bu enfes belgeselde emeği geçen ekibinize şükranlarımı sunuyorum ve yerel tv nin hazırlamış olduğu belgeselin ulusal tv'lerde yayınlanması'da gözle görünen büyük bir başarıdır. Tebrikler...