4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Fakir öğrenciler yararına kermes

Erzincan Memur İşçi ve Emekliler Sosyal Ekonomik ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMİNDER) tarafından fakir öğrenciler yararına bir kermes düzenlendi.

Kermesin açılışını Erzincan belediye Başkanı Mehmet Buyruk yaptı. Nerim Tombul caddesi üzerinde çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı yapılan kermeste konuşan EMİNDER Başkanı Nizamettin Gül, Erzincan'ın yöresel yiyeceklerini vatandaşlara tanıtmak, sunmak ve üyelerin ailelerini halkla birliktelik oluşturmak amacıyla kermesin açıldığını ifade etti.

Gül, "Kermesten elde edilecek gelirleri fakir öğrencilere burs olarak takdim edeceğiz" dedi.

1 hafta süre ile açık kalacak kermesin açılışını yapan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, bu tip kermeslerin ekonomik gelirin yanı sıra sosyal faaliyetler olduğunu belirterek, ihtiyaçlı öğrencilere gelir elde edilmesi maksadıyla açılan kermese vatandaşların ilgi göstereceğini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Erzincan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal ve Özel Şelale Eğitim A.Ş. Müdürü Asım Akın Işık beraber kermesin açılışını yaparak, satışa sunulan ürünleri gezerek alış veriş yaptılar.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 09:27:35
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 00:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?