4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Tuğba Özay'dan hediye öpücük

Erzincan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 1. Kültür Sanat, Tulum Peyniri, Bakır ve Leblebi Festivali kapsamında düzenlenen ve Lara ile Mustafa Keser'in sahne aldığı halk konserine binlerce vatandaş katıldı.

Erzincan Belediyesi önünde dün akşam 20.00'de başlayan konserin sunuculuğunu ünlü manken Tuğba Özay yaptı. Konsere katılanların coşkulu tezahüratları arasında sahneye çıkan Tuğba Özay, sahnede kendisine yardımcı olan Erzincan Belediyesi'nde görevli sunucu Zeki Demirbaş'ı boyunun kısa olması sebebiyle sandalyeye çıkararak sunum yapmasını istedi. Tuğba Özay, bir sandalyenin üzerine çıkan Zekir Demirbaş'ın kendisini izleyiciler adına öpmek istemesini, "Sevenlerim istemiyor" diyerek reddetti.

Konserde ilk olarak sahne alan Lara, şarkıları ve dansıyla hayranlarını coşturdu. Lara, konserde orkestranın davulunu çalarak şovunu renklendirdi. Lara'nın ardından tekrar sahneye çıkan Tuğba Özay, konser alanından seçtiği 4 genç arasında şınav çekme yarışması yaptı. Tuğba Özay, yarışmada 50 şınav çekerek birinci olan Rıza isimli gence ödül olarak kendisini öptürdü. Konserde son olarak Mustafa Keser sahne aldı. Keser, türkülerinin yanı sıra anlattığı fıkralarla da konseri izlemeye gelenleri neşelendirdi. Halk konseri gece 00.30'da sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 16:39:56
Güncelleme :15 Ağustos 2005 Pazartesi 16:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?