9
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Esnafa özel kredi desteği

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ile Akbank arasında imzalanan protokolle birliğe üye esnaflara finansman desteği sağlanacak.

Akbank, birliğe bağlı odaların üyelerinin yatırım ihtiyaçlarını karşılamak, ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Erzurum ESOB ile protokol imzaladı. ESOB Başkanı Rasim Fırat ile Akbank Doğu Karadeniz Müdürü Abdullah Yazıcılar arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine, uygun vade ve ödeme şartlarıyla verilecek krediler, yatırım ve hammadde finansmanı kredisi, hammadde alım kredisi, taşıt-filo kredisi, taksitli ticari kredi, işyeri kredisi, işyeri yenileme kredisi gibi desteklerden oluşuyor. Eşit taksitle geri ödeme kolaylığı sağlanan kredilerin faizleri, kullanılan kredinin türü ve vadesine göre değişmekle birlikte, oda üyelerine özel, cazip koşullarda sunuluyor.

ESOB Başkanı Fırat, sıkıntıda olan esnafla böyle bir imkan sunulduğu için teşekkür etti. Akbank Doğu Karadeniz Müdürü Abdullah Yazıcılar, "Yapılan bu protokolle oda üyelerinin kredi talepleri daha az bürokrasiyle ve geniş şube ağı sayesinde daha hızlı değerlendirilecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 21:08:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?