7
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Jet Vali'den rekor açılış

Erzurum'un Narman İlçesi'nde 4 saatte 10 tesisin açılışını yapan Vali Celalettin Güvenç, "Jet Vali" oldu. Narman Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ve 378 bin YTL'ye mal olan şehitlik ve 9 tesisin 4 saatte açılışını yapan jet Vali Celalettin Güvenç, Kaymakam Muhterem İnce'yi gösterdiği başarıdan dolayı kutladı.

Kaymakamlık tarafından devlet-vatandaş işbirliğiyle bir yılda yaptırılan ilçe Şehitlik Anıtı, merkez sağlık ocağı laboratuar ve diş ünitesi, tenis kortu, çocuk oyun parkı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevi, kız öğrenci yurdu, kültür merkezi, futbol sahası, birlik araç parkı ve köprü açılışlarını peş peşe yapan Vali Celalettin Güvenç, "Kaymakam dediğin böyle olur" dedi.

2002 yılında yapılan tespit çalışmasında yer alan 42 sorunundan 40'ının çözüm bulduğunu belirten Narman Kaymakamı Muhterem İnce ise, "Sosyal altyapı eksikliklerini gidererek vatandaşların daha güzel bir ilçede yaşaması için çalıştık. Vatandaş-devlet işbirliğini sağlayarak bir trilyon liralık hizmeti bir yıllık çalışmayla yaklaşık 500 milyara ilçeye kazandırdık. Öte yandan 10 köye içme suyu, 15 köye konak evi, 6 köye kanalizasyon ve bir köye kütüphane yapıldı. 200 aileye her gün sıcak yemek verilirken, öğrencilerin okuldaki başarılarını artırmak için bir dizi çalışma yaptık" diye konuştu.

Açılışlar sırasında kortta tenis oynayan Vali Güvenç, futbol sahasında önce penaltı attı, daha sonra da düdük çalarak maç başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 22:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?