9
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Bahşiş parasını yardımcısından aldı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da kendisini karşılayan bar ekibinin davul ve zurnacısına vereceği bahşiş için çevresinden yardım istedi.

Bugün saat 17.30'da uçakla Erzurum'a gelen Bakan Recep Akdağ, yağmur sebebiyle uçaktan inerken kendi taşıdığı şemsiye ile yağıştan korunmaya çalıştı. Hızlı bir şekilde yetkililer ve partililerle tokalaşan Bakan Akdağ, karşılama için gelen bar ekibinin de içeride oynamasını istedi. Bakan Akdağ, bar ekibini izlerken, yanına kadar gelen davul ve zurnacıya para vermesi gerektiğinde telaşlandı. Akdağ, yanındaki bakanlık personelinin kulağına eğilerek, parası olup olmadığını sordu.

Şahıs arka cebinden cüzdanını çıkarıp para ararken, imdada AK Parti'li Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal yetişti. Cenap Köksal Birdal'ın uzattığı 20 YTL'lik 2 adet banknotu AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı alarak, elinin içerisinde saklayıp, sağ eliyle alt taraftan Bakan Akdağ'a uzattı. Bakan Akdağ, aldığı banknotlardan birisini davulcuya, diğerini de zurnacıya verdi.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 20:15:43
Güncelleme :2 Haziran 2006 Cuma 20:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?