6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Dadaşlar'da kongre hazırlıkları

Olağanüstü kongre kararı alan Erzurumspor Başkanı Tevfik Özel, liste hazırlıklarına başladığını ve güçlü bir yönetim listesiyle kongreye gireceklerini açıkladı.

Mevcut yönetimin Erzurum kanadından duyduğu rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Başkan Tevfik Özel yönetime, kulübe maddi ve manevi katkıda bulunabilecek, mesaisini harcayarak isimleri alabilmek için olağanüstü kongre kararı aldığını ifade etti.

25 Ağustos tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile göreve gelen Tevfik Özel, Mayıs 2006'da yapılacak olan olağan kongreyi beklemeden yeni bir olağanüstü kongre kararı almasının altında Erzurum'da bulunan yöneticilerin kendisine yeterince destek vermemesi ve kulübe zaman ayıramamalarını gösterdi.

Başkan Özel, liste hazırlığında mevcut yönetimin Erzurum kanadındaki isimlerden bir iki kişinin dışında kimseyi listeye almayacağının sinyallerini verdi. Ocak ayının ilk haftasında yapılacak olağanüstü kongrede aynı zamanda güven tazelemeyi de hedefleyen Tevfik Özel, ikinci yarıya güçlü bir yönetim ve klasman oynayacak bir futbolcu kadrosu ile girmek için bu kongrenin kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 12:36:35
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 14:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gurkan abat IP: 212.108.145.xxx Tarih : 24.12.2005 13:48:46
yazik ya cok yazik hic yaki$miyor erzurum oyle yerlere bize super lig yaki$ir cok ayip yediniz bitirdiniz onlarind da